Concerti Fetti – Hèt Gehandicaptenconcert

24-05-2017

De 18e editie van het Live-concert voor mensen met een beperking in het Beursgebouw van Eindhoven wordt wederom een succes. Hiervoor heeft de organisatie – Concerti Fetti – in samenwerking met een aantal voorname sponsoren een prachtig evenement georganiseerd.

Met geweldige artiesten, een unieke ambiance en een feestelijke entourage is dit concert een meer dan bijzondere belevenis. Dit jaar zijn de artiesten Django Wagner, Ferry de Lits, René Schuurmans, Lesley Williams, John de Bever, Danny Smoorenburg en de Alpenzusjes.

De spetterende feestavond vindt plaats op woensdag 24 mei 2017 in het Beursgebouw in Eindhoven. De ruim 3500 aanwezigen zorgen zoals altijd zelf voor een uitzinnige sfeer. Dat begint al bij aankomst. Uit de talloze touringcars stapt een bont gezelschap van pure vrolijkheid met volop energie, kleurrijke kleren en een enthousiasme dat de hele avond voelbaar blijft. De geweldige ambiance vertaalt zich naar puur & spontaan feest. Er wordt gedanst, gezongen en een polonaise slingert zich door de zaal. Alle bezoekers doen onvermoeibaar mee. Mede door het karakter van deze bijzondere mensen is er al jaren sprake van een heel bijzonder concert.

Openingstijden:
Deuren open: 17.30 uur
Programma: 18.45 - 22.00 uur

Tarieven:
Entree € 10,--. Kaarten te verkrijgen bij Brownies & Downies locatie Eindhoven, Boxtel, Geldrop en Valkenswaard. Sportcentrum Splendid Eindhoven, Kunst en Ko. Eindhoven. Grotere aantallen via concertifetti@live.nl

Ook zijn er op de avond zelf vanaf 17.30 uur nog voldoende kaarten aan de kassa te verkrijgen.

Organisatie:
Stichting Gehandicapten Concert Eindhoven

Website organisatie:
www.concertifetti.nl