Concerti Fetti – Hèt Gehandicaptenconcert

29-05-2019

De 20e editie van het Live-concert voor mensen met een beperking in het Beursgebouw van Eindhoven wordt wederom een succes. Hiervoor heeft de organisatie – Concerti Fetti – in samenwerking met een aantal voorname sponsoren een prachtig evenement georganiseerd.

Met geweldige artiesten, een unieke ambiance en een feestelijke entourage is dit concert een meer dan bijzondere belevenis. Dit jaar zijn er optredens van Frans Bauer, Corry Konings, Snollebollekes, Django Wagner, De Alpenzusjes, Ferry de Lits en Danny Smoorenburg. De presentatie is wederom in handen van Harold Verwoert.

De spetterende feestavond vindt plaats op woensdag 29 mei 2019 in het Beursgebouw in Eindhoven. De ruim 3500 aanwezigen zorgen zoals altijd zelf voor een uitzinnige sfeer. Dat begint al bij aankomst. Uit de talloze touringcars stapt een bont gezelschap van pure vrolijkheid met volop energie, kleurrijke kleren en een enthousiasme dat de hele avond voelbaar blijft. De geweldige ambiance vertaalt zich naar puur & spontaan feest. Er wordt gedanst, gezongen en een polonaise slingert zich door de zaal. Alle bezoekers doen onvermoeibaar mee. Mede door het karakter van deze bijzondere mensen is er al jaren sprake van een heel bijzonder concert.

Kaarten à € 10,– online te verkrijgen via https://tickets.berkmusic.nl/kaarten/concerti-fetti-ht-concert-2019

Openingstijden:
Deuren open: 17.30 uur
Programma: 18.30 - 22.00 uur

Tarieven:
Entree € 10,--. Kaarten online te verkrijgen via onze website.
Daarnaast bij Brownies & Downies locatie Eindhoven, Geldrop en Valkenswaard. Sportcentrum Splendid Eindhoven, Kunst en Ko. Eindhoven. Grotere aantallen via concertifetti@live.nl

Ook zijn er op de avond zelf vanaf 17.30 uur nog voldoende kaarten aan de kassa te verkrijgen.

Organisatie:
Stichting Gehandicapten Concert Eindhoven

Website Organisatie:
www.concertifetti.nl