Eurotrade Fair

06-11-2019 t/m 07-11-2019

Op zoek naar de juiste producten voor de laagste prijzen? Op zoek naar nieuwe leveranciers?
Stop met zoeken, Eurotrade Fair heeft de beste leveranciers al voor u gevonden!

Maak kennis met Europa’s grootste partijhandelaren tijdens de Eurotrade Fair op  6 en 7 november voor de laatste keer in Eindhoven.
Eurotrade Fair is opgericht in 2011 en organiseert sindsdien internationale handelsbeurzen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Een uniek concept waar vraag en aanbod van restpartijen samen worden gebracht op een uniek platform. De Eurotrade Fair editie in Eindhoven is de grootste in haar soort binnen Europa.

Inkopers van onder andere bouwmarkten, discount winkels, tuincentra, supermarkten, retailorganisaties, web shops en Europa ‘s grootste winkelketens komen naar de beurzen van Eurotrade Fair om in te kopen. Ruim 85% van de bezoekers is beslissingsbevoegd en plaatst direct orders.

Profiteer van het complete aanbod van restpartijen. Zo worden er elke beurs merkartikelen van hoge kwaliteit aangeboden tegen de laagste prijzen.

Tijdens de beurzen worden producten uit de volgende categorieën aangeboden: huishoudelijk, cosmetica, decoratie, levensmiddelen, gereedschap, elektronica, bureau artikelen, speelgoed, schoenen, kleding, cadeaus en diversen.

Openingstijden:
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur

Tarieven:
GRATIS TOEGANG. Bestel uw gratis toegangskaarten via www.eurotradefair.nl

Organisatie:
Eurotrade Fair

Website Organisatie:
www.eurotradefair.nl