Halal Expo Europe

30-04-2017 t/m 01-05-2017

De derde editie van Halal Expo Europa vindt plaats op 30 april tot en met 1 mei 2017 in het Beursgebouw in Eindhoven. Halal Expo Europe is een belangrijke beurs voor ondernemers die actief zijn in de snelgroeiende halalindustrie. Met meer dan 50 miljoen moslims is Europa een erg belangrijke en waardevolle markt voor producenten van halal producten.

Deels vanwege de hoge koopkracht van de Europese moslim gemeenschap, de Europese halalindustrie heeft een geschatte waarde van bijne 70 miljard euro. Nederland is de perfecte plaats om ondernemers van de globale halalindustrie bij elkaar te brengen.
Tijdens Halal Expo Europe ligt de aandacht op de halalindustrie met de focus op de segmenten voedsel, cosmetica, financiën, toerisme, lifestyle en farmacie. Naast de aanwezigheid van 100 exposanten worden er ook workshops, panel discussies and seminars gehouden met de focus op de uitwisseling van kennis. Daarnaast worden er b2b matchmaking meetings georganiseerd om strategische partnerschappen te stimuleren.

We verwachten honderden bezoekers uit meer dan 20 landen zoals Nederland, Turkije, Duitsland, Maleisië, België, Saudi Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Egypte, Marokko, Pakistan, Denemarken, Ghana, Tunesië, Irak en Algerije. Halal Expo Europe 2017 belooft een multiculturele en internationale beurs te worden.

Openingstijden:
Beide dagen 10.00 - 17.30 uur

Tarieven:
Tickets 20,-- per dag. 2 dagen ticket € 35,--.
Verkrijgbaar in de voorverkoop via de website.

Organisatie:
NBI International ism Halal Business Consultancy

Website Organisatie:
www.halalexpoeurope.eu