Tech & Play Kids Festival

28-12-2019

Voor kinderen van 4-12 jaar en hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Een dag vol technische innovaties waar je kunt experimenteren, samenwerken en leren. Maar vooral plezier hebben! Kom je ook?

Samen met vele partners zorgen we voor een gevarieerd programma dat leuk is voor jong en oud. Het programma is een doorlopend programma. Kinderen kunnen aanschuiven wanneer er een plekje is. Leef je uit en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft!

Praktische informatie

In het Beursgebouw is horeca aanwezig.

Let op: bij het reserveren kies je voor een tijdsblok (ochtend of middag). Dit is om lange rijen bij de ingang tegen te gaan.

  • Kies je voor de ochtend, dan mag je tussen 10.00 uur en 12.00 uur het Beursgebouw in.
  • Kies je voor de middag, dan mag je tussen 12.30 en 16.00 naar binnen.

Heb je een ticket voor de ochtend gekocht en wil je ook in de middag blijven? Geen probleem! Met elk ticket mag je tot 17.00 blijven.

Voor kinderen van 0-2 jaar is de toegang gratis, reserveer wel een ticket. Voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar is de toegang €2,-.

Er kunnen maximaal 10 tickets per bestelling gereserveerd worden. Kom je met een groep? Stuur ons dan een e-mail.

Indien het niet uitverkocht is, kan je op de dag zelf bij het Beursgebouw nog tickets kopen. Hier kan alleen met pin betaald worden.

Er worden deze dag foto- en filmopnames gemaakt. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij de cameraman.

Openingstijden:
10.00 - 17.00 uur

Tarieven:
Voor kinderen van 0-2 jaar is de toegang gratis, reserveer wel een ticket. Voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar is de toegang €2,-.
Let op: bij het reserveren kies je voor een tijdsblok (ochtend of middag). Dit is om lange rijen bij de ingang tegen te gaan. Kies je voor de ochtend, dan mag je tussen 10.00 uur en 12.30 uur het Beursgebouw in. Kies je voor de middag, dan mag je tussen 12.30 en 16.00 naar binnen.

Heb je een ticket voor de ochtend gekocht en wil je ook in de middag blijven? Geen probleem! Met elk ticket mag je blijven zo lang je wilt.

Minimum leeftijd:
4-12 jaar

Organisatie:
Bibliotheek Eindhoven

Website Organisatie:
https://www.bibliotheekeindhoven.nl/techandplay.html