Faciliteiten

Beursgebouw Eindhoven beschikt over vele faciliteiten of kunnen er gecreëerd worden. Hier kunt u alvast kennis maken met een selectie uit onze basis faciliteiten.

Parkeerfaciliteiten
Het Beursgebouw Eindhoven is gesitueerd naast het NS- en het centraal busstation van Eindhoven. Onder het Beursgebouw bevindt zich parkeergarage de Bijenkorf met een capaciteit van 540 parkeerplaatsen. In de omgeving van het gebouw zijn nog eens 2.400 parkeerplaatsen, welke met gemeenteborden zijn aangeduid. In afspraak met omliggende parkeerfaciliteiten kunnen wij tot 2000 parkeerplaatsen reserveren tegen een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast biedt het expeditieterrein van Beursgebouw Eindhoven plaats aan maximaal 200 auto’s.

Draadloos internet
Beursgebouw Eindhoven beschikt over een draadloos internetsysteem. Snel draadloos internet biedt een 100 keer hogere snelheid in vergelijking met inbelverbindingen tegen veel lagere kosten. Draadloos internet is zowel mogelijk voor computers die standaard uitgerust zijn met een Wifi kaart of standaard computers die via Beursgebouw Eindhoven een adapter kunnen huren. De vouchers kunnen tevens bij Beursgebouw Eindhoven besteld worden.

Verlichting
De verlichting bestaat uit TL-verlichting met een maximale waarde van 450 lux (examenverlichting) en standaard spots voor de sfeerverlichting. De TL-verlichting is in vier standen, variërend van 25 % – 100 % te schakelen, dit kunt u zelf vanuit het organisatiekantoor regelen.

Variërend van een 3 kWh aansluiting tot 500 KVA, alle denkbare elektra-aansluitingen zijn mogelijk. Tijdens beurzen wordt door middel van staalkabels op 4 meter hoogte, de stroom tot in de stands gebracht. Tijdens concerten, festivals, danceparty’s e.d. wordt de stroom zowel vanuit het dak als uit de wandcontact-dozen voorzien. Alle stroomaansluitingen worden verzorgd door Van Lieshout Elektra uit Helmond tel. +31 (0)492 525 137.

Wateraansluitingen
Alle wateraansluitingen worden verzorgd door een erkende toeleverancier. Meer informatie via Beursgebouw Eindhoven.

Laden en lossen
De vloer van de tentoonstellingshal is zodanig geconstrueerd dat vrachtwagens de hal in kunnen rijden. 3 laad- en losdeuren hebben een afmeting van 6.50 mtr. breed en 4 mtr. hoog en 1 van 6 mtr. breed en 3.45 mtr. hoog. Rondom Beursgebouw Eindhoven ligt een expeditieterrein van 1200 m2. Ook heeft de organisator de beschikking over expeditieterrein Fellenoord om voertuigen van exposanten en de organisatie te parkeren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zorg dragen voor een logistiek plan met ervaren logistieke medewerkers.