Services

Bij Beursgebouw Eindhoven huurt u niet alleen een toplocatie, het serviceteam biedt u graag zijn knowhow en uitgebreid dienstenpakket aan. Deze diensten zijn zo samengesteld dat wij u als organisator van een evenement veel zorgen uit handen nemen en u de volgende voordelen kunnen bieden;

 • Snelle service vanwege “incompany” werkzaamheden
 • Strategische partner met know how op alle aandachtsgebieden
 • Kostenbesparing door synergie

Beursgebouw begeleiding

In uw eerste contact met het Beursgebouw Eindhoven, wordt u uitvoerig ingelicht over de mogelijkheden en voorwaarden door onze account-manager, op een betrokken wijze wordt u voor, tijdens en na het evenement intensief begeleid. Onze accountmanagers zien toe op een perfecte voorbereiding en organisatie van uw beurs of evenement. Zij delen hun jarenlange expertise met u en beantwoorden al uw vragen. Bent u daarnaast niet bekend met de locatie, niet op de hoogte van de faciliteiten en mogelijkheden? Bij Beursgebouw Eindhoven geniet u tevens intensieve 1 op 1 begeleiding van een ervaren en vakkundige facilitair manager. Zo haalt u het maximale uit uw investeringen en inspanningen.

Beursgebouw organisatie

Ieder evenement vraagt om een andere aanpak, elementen in de juiste samenstelling creëren de perfecte beleving, een succesvol evenement! Wil u zich als gastheer geen zorgen maken over de organisatie van uw evenement? Organisatiebureau Beursgebouw beschikt over een vakkundig, ervaren en servicegericht team dat voor u een gedeelte of zelfs de totale organisatie van het evenement uit handen kan nemen.

Beursgebouw faciliteiten

Beursgebouw Eindhoven heeft in zijn bestaan een groot en gevarieerd netwerk opgebouwd. Dit betrouwbaar netwerk kan u uitgebreid voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor uw evenement. Graag denken wij met u mee en wanneer gewenst organiseren wij de juiste faciliteiten voor de juiste prijs.

Beursgebouw promoting

 • Website
  Elk evenement dat plaatsvindt binnen het beursgebouw wordt kosteloos opgenomen op de website; De publicatie bestaat uit een naamsvermelding, aanvullende informatie over het evenement, een link naar eigen website, logo en/ of foto. De website van Beursgebouw Eindhoven is een uitstekende aanvulling op uw promotionele activiteiten.
 • Mega Reclame
  Op deze absolute A-locatie midden in het centrum van Eindhoven bieden wij u als organisator de mogelijkheid om uw evenement groots te presenteren aan de duizenden mensen die dagelijks deze toplocatie passeren. In samenwerking met Get Bannered biedt Beursgebouw Eindhoven u deze unieke mogelijkheid aan om uw boodschap aan deze doelgroep bekend te maken. Door maximale exposure, opvallende positionering en de enorme formaten van de frames, zal uw reclame- banner gegarandeerd zeer goed gezien worden!
 • Meltwater Press Support
  Beursgebouw Eindhoven biedt u de mogelijkheid om zonder abonnement uw evenement te publiceren via Meltwater Press. Meltwater Press distribueert uw persbericht naar gegarandeerd:
  – alle landelijke en regionale dagbladen
  – alle nationale en regionale radio- en TV-stations
  – alle omroeporganisaties
  – alle Ministeries en diverse overheidsinstanties

  Beursgebouw Eindhoven kan u bovendien via Meltwater News uit meer dan 6500 Nederlandse bronnen tonen waar over uw evenement is gepubliceerd, zodat u precies weet wat het resultaat is van uw persbericht.

Daarnaast komt uw persbericht bij organisaties die zijn aangesloten op ANP Infonet. Dat zijn veelal de grotere bedrijven, PR bureaus, diverse gemeenten, onderwijsinstanties en brancheorganisaties. In totaal heeft het ANP Net ruim 450 aansluitingen. Een ongekend bereik bij mensen die dit informatiekanaal koesteren! Daarnaast kunnen wij voor u een adviserende rol spelen in de verdere ontwikkeling van uw promotionele activiteiten.